Такси

Після того, як ви розміщуєте замовлення на подачу вільного автомобіля, він приходить всім водіям в найближчому радіусі. Якщо ж в радіусі 5 км немає вільних машин, то програма автоматично розсилає ваше замовлення більш віддаленим машинам, але все ж самим ближнім до пункту вашого відправлення.

В інших службах такси розсилка замовлення йде відразу всім вільним машинам по місту, і замовлення приймає той, хто виявився швидше, щоб натиснути кнопку «прийнято». При цьому водій може перебувати в 15 хвилинах їзди і добиратися до вас довше, ніж інша вільна машина, водій якої просто не встиг відповісти вчасно. Ви втрачаєте час, а транспорт і паливо витрачаються нераціонально. А значить, тарифи на поїздки в такому випадку закономірно будуть вище, щоб покрити подібні витрати на бензин.

Деякі служби таксі використовують вільні машини партнерських компаній, підвищуючи шанс швидкого прийому замовлення найближчою машиною. Але в такому випадку на виклик приїде водій від іншої компанії, за кваліфікацію і рівень культури якого відповідає не ваша служба таксі. Закономірно зростає ризик отримати зіпсований настрій на весь день, а цього точно ніхто не хоче.

Ми шукаємо машину тільки серед нашого таксопарку, кожною машиною якого керує один з перевірених нашим відділом кадрів водій. Ми піклуємося не тільки про вашу фізичну безпеку, дотримуючись ПДР і швидкісний режим, але і про таку невловимий, але незмінно важливому психологічному аспекті. Водій завжди буде зацікавлений в тому, щоб поїздка пройшла добре, а ваш настрій був чудовим.

 1

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *