З 28 грудня Трансаеро відкриває новий рейс в Гавану

Авіакомпанія Трансаеро відкриває 28 грудня 2013 року новий регулярний рейс в кубинську «вотчину» Аерофлоту – Гавани.

Правда, доброю частотністю новий рейс похвалитися не може, оскільки буде виконуватися лише один раз на тиждень по суботах. Хоча згідно з допусками, Трансаеро може виконувати в кубинську столицю від 5 до 7 рейсів на тиждень.

Туроператори по Кубі припускають, що новий рейс в Гавану з такою низькою частотою не зможе в цілому особливо вплинути на ситуацію на кубинському напрямку, однак не виключають появи великої кількості гарячих авіаквитків за рахунок надлишку перевезення в січні і лютому.

Нагадаємо, що крім літаків Аерофлоту з дочірньою «Росією», літаючих в Гавану, на Кубу зараз літають також ще два інших російських авіаперевізника – «Трансаеро» (регулярні рейси в Варадеро) і «Оренбурзькі авіалінії» (чартерні рейси Пегаса в Варадеро).

Новий рейс UN595/596 буде здійснюватися на лайнері Boeing 767-300 з аеропорту Домодєдово в 13:25 по суботах, і прибувати в кубинську Гавану у 17:05. Виліт з Гавани в 19:05, приліт в московський Домодєдово в неділю о 18:20.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Закордонні паспорти мають лише 28% росіян

За останні два роки частка російських громадян, що мають зарубіжні паспорта, не змінилася і становить 28% від загального числа росіян, — дані «Левада-Центру»…


У різних соціальних групах частки власників закордонних паспортів наступні. Керівники – 60%, службовці – 37%, чоловіки – 31%, громадяни у віці від 25 до 40 років – 39%, з вищою освітою – 49%, з високим рівнем споживання – 52%, москвичі – 60%, жителі інших (крім столиці) міст, де проживають загалом понад 100 тис. осіб – 32%.

Опитування здійснив «Левада-Центр» у період з 25 по 28 березня. Проінтерв’ювали 800 осіб. З усіх опитаних 72% ніколи не залишали межі колишнього СРСР в ділових поїздках. 12% повідомили, що «раніше бували за кордоном, а тепер немає», 4% опитаних виїжджають за кордон у відрядження раз в 2-3 року, 3% бувають за кордоном у службових відрядженнях в середньому раз на рік.

Дослідження також показало, що за межами бСССР на відпочинку ніколи не бували 59% російських громадян, 15% «раніше їздили, тепер немає», 9% дозволяють собі закордонний відпочинок раз в 2-3 року, 5% — близько рази в рік, 2% можуть дозволити собі відпочити за кордоном частіше двох разів у рік.

Раз в рік і частіше відпочивають в «далекому зарубіжжі» в основному різного роду керівники -20%, службовці – 10%, в цілому російські громадяни 25-40 років (11%), з наявністю вищої освіти – 68%, з високим рівнем споживання – 20%, жителі Москви – 22% і городяни населених пунктів з чисельністю населення понад півмільйона людина – 9%.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *