Аеробус А380 Thai Airways потрапив в зону турбулентності: більше 50 поранених

Сьогодні, 30 серпня, понад 50 пасажирів і членів екіпажу отримали різні травми, коли A380 Тайських авіаліній потрапив в зону сильної турбулентності під час польоту з Бангкока в Гонконг.

Всього під час цього інциденту на борту Аеробуса знаходилися близько 500 пасажирів. В результаті одна стюардеса зламала ключицю, в той час як інші члени екіпажу і пасажири отримали менше незначні травми.

Один з пасажирів пробив головою внутрішню обшивку в салоні лайнера.

Як повідомили в авіакомпанії, серед пасажирів – 37 постраждалих, серед членів екіпажу – 15. Всі вони по прильоту в Гонконг були зустрінуті медслужбой аеропорту і відправлені в лікарню для лікування, 22 людини вже виписані.

За словами капітана A380, перед входом в зону турбулентності всі пасажири були попереджені про необхідність пристебнути ремені, однак не всі вони пішли стандартним у такій ситуації вказівок екіпажу, оскільки не сприйняли загрозу турбулентності всерйоз.

А через кілька годин подібний інцидент повторився з літаком авіакомпанії Hong Kong Airlines, що летів в Гонконг з Пхукета, в результаті цього інциденту постраждали 6 осіб.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *